Referenser

Vi är stolta att bland våra kunder se flera uppskattade och välkända företag och organisationer, i både privat och offentlig regi. Olika verksamheter som har lika höga krav på kundanpassade säkerhetssystem.

Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor.

Vattenfall

Vattenfall har valt Proseroföretaget Zenita tillsammans med ett antal systerföretag som leverantör av service och mindre installationer i tre av fyra avtalsregioner och som ensam leverantör av service och underhållstjänster för Vattenfalls centrala säkerhetsplattformar. Vidare är Proseroföretaget Zenita tillsammans med ett antal systerföretag utvalda som en av tre leverantörer för större installationer (för vilka förnyade konkurrensutsättningar kommer ske).

Svenska EcoDataCenter

Zenita Security är säkerhetsleverantör till Svenska EcoDataCenter. Anläggningen är kritisk med höga krav på säkerhet och är en av landets modernaste datacenter och erbjuder kunder högsta säkerhet. Zenita Security ansvarar för konstruktion och leverans av säkerhetsteknik.

Hi3G

Leverans och installation av större integrerad säkerhetsanläggning i till Hi3G:s huvudkontor.

Stockholms Hamnar

Vårt avtal omfattar säkerhetsutrustning i kontor, tekniska utrymmen, terminaler och logistikområden. Avtalet innefattar även servicetjänster med personal på plats med ansvarar för säkerhetssystemet. Läs mer om vår säkerhetslösning för Stockholms Hamnar

Stockholms Universitet

Mångårigt förtroende från Stockholms Universitet som vi är stolta över. Exempel på produkter och lösningar vi levererat är inbrottslarm, gas- och fryslarm, personlarm, trygghetslarm, radiosystem, Minicall, brandlarm, CCTV och larmmottagning. Läs om unik lagerhantering på Stockholms Universitet.

Lunds Universitet

Uppgradering av Lunds universitets redundanta serverparker för säkerhet. I arbetet har vi bytt servrar, uppgraderat mjukvaror samt installerat ny kommunikationsutrustning.

Flinks Järn

Levererans och installation av integrerat säkerhetssystem som innefattar kameraövervakning, brandlarm, inbrottslarm och passerkontroll.

Tele2

Leverans och installation av larm, passersystem och integrerade säkerhetssystem till huvudkontoret med kritisk infrastruktur. Fastigheten är på totalt 20 000 kvm.

Net Insight

Zenita Security är totalleverantör av samtliga larm och säkerhetssystem med tillhörande låsentreprenad till huvudkontoret i Solna. I leveransen ingick inbrottslarm och passersystem ifrån Pacom Unison/Sentrion, brandlarm ifrån Notifier, utrymningslarm samt låssystem.

24Storage

Leverans och installation av brandlarmsystem av fabrikat Notifier till flertal anläggningar i Stockholm.

iZettle / PayPal

Zenita är leverantör av larm, digitala racklås och säkerhetssystem till iZettles kontor på Regeringsgatan i Stockholm och ett antal externa siter. Vi har under många år levererat säkra serverlösningar av Pacom Unison genom Zenita Security Cloud.

Länsförsäkringar

Integrerade säkerhetssystem för inbrottslarm, överfallslarm, brandlarm och kameraövervakning till huvudkontoret, samt ett flertal bankkontor.

Byggmax

Leverans och Installation av inbrottslarm och brandlarm till Byggmax huvudkontor.

AMF Fastigheter

Leverans och installation av brandlarmsystem av fabrikat Notifier. Systemet byggs ut och anpassas löpande för nya hyresgäster som flyttar in i fastigheten.

Carlsson Skola

Leverans och installation av integrerat system för inbrottslarm och passagesystem från Assa ARX och Galaxy. Brandlarm från Notifier samt ett kamerasystem från Milestone.

Kungliga Musikhögskolan

Entreprenad av en större säkerhetsanläggning till nya Kungliga Musikhögskolans campus. Fastigheten är på 16 000 kvm och totalt omfattar säkerhetsentreprenaden ca 300 stycken Assa ARX kortläsare.

Klarna

Vårt samarbete med Klarna innefattar leverans och installation av integrerat säkerhetssystem till Klarnas huvudkontor i Stockholm och till deras kontor på Ringvägen. Vi har även levererat säkerhetslösningar till Klarnas kontor i USA.

Vapenhandel

Zenita har installerat larm och säkerhetssystem till ett flertal vapenbutiker, vapensamlare och skytteföreningar runt om i Sverige. Samtliga är i larmklass 3 och uppfyller även alla tillägg gällande regelverk för förvaring av vapen enligt Rikspolisstyrelsens föreskrifter och allmänna råd (FAP 556-2).

Mekonomen

Flertalet Mekonomenanläggningar som kunder. Där har vi installerat deras allmänna säkerhetssystem och efter installationsförfarandet hanterar vi, via avtal det allmänna underhållet.

Stena Fastigheter

Vi har flera säkerhetsanläggningar bestående av bl a. kameraövervaknigssystem, inbrottslarm och passersystem. Vi anlitas för både nyinstallation och underhåll på deras befintliga säkerhetssystem.

Edenred (Rikskuponger)

Rikskuponger är att definiera som en högsäkerhetskund. Vi är leverantör för deras integrerade säkerhetssystem.

Ahlsell Sverige

Vi är leverantör för deras säkerhetssystem vilka består av bla. inbrottslarm, kameraövervakning och passersystem.

Bygma Gruppen AB

Service och underhåll av deras säkerhetsanläggningar på ett par byggvaruhus. Kameraövervakningssystem, inbrotts- och passagesystem med koppling till larmcentral.

K- Rauta AB

Service- och underhållsavtal av bl.a. brandlarm, inbrottslarm och passagesystem på K-Rautas byggvaruhus i hela Sverige.

Svenska Kyrkan

Service, installation och underhåll av kameraövervakning, inbrottslarm och passersystem hos flera församlingar i Stockholm.