Överordnade säkerhetssystem

Vår erfarenhet visar på att verksamheter med två eller fler undersystem och som har behov av förebyggande säkerhetsarbete, får ut mycket mer värde av att samla sina säkerhetssystem i ett överordnat system.

Integrerade säkerhetssystem

Samla dina säkerhetssystem i en integrerad överordnad säkerhetslösning

Att samla flera system i en överordnad och integrerad säkerhetslösning kan höja systemens tillgänglighet och funktionalitet.  För oss är målet är att förenkla kundens vardag. När information från olika system kan kombineras kan funktioner bli bättre än om varje system hanteras för sig. Information blir tydligare och möjligheten att snabbt ta rätt beslut ökar. I de flesta fall blir det även hanteringen smidigare för dig som kund. Vi erbjuder produkter och tjänster som vi vet möter våra kunders unika krav, behov och önskemål.

  • PACOM Unison
  • ASSA ARX

Därför ska du välja oss

Vi har specialistkompetens inom integrerade säkerhetssystem och anpassar systemet utifrån dina behov och förutsättningar. Vi är experter på PACOM och vi kan hantera driften av din anläggning. Vi har installerat säkerhetslösningar åt några av Sveriges största företag, se referenser.

  • Vi är experter på integrerade säkerhetssystem
  • Vi är ett certifierat och auktoriserat säkerhetsföretag
  • Vi har långsiktiga relationer med våra kunder
Välj oss när du behöver avancerade säkerhetssystem.

Vi hjälper dig hela vägen med din säkerhetslösning

Kundnytta är grunden för vår modell. Vi erbjuder den senaste tekniken inom överordnade system, larm, lås- och passersystem och olika typer av kamerasystem. Men framför allt har vi människorna, erfarenheten och kompetensen för att ta fram lösningar som vi vet fungerar för våra kunder. Vi jobbar enligt en enkel och effektiv modell: behovsanalys, projektering, installation och service. Välkommen som kund du också.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så ringer vi dig.

Din förfrågan är nu skickad! Vi återkommer inom kort.
Oj! Något gick fel. Vänligen försök igen.