Personlarm

Tillsammans med Axel Group erbjuder vi olika typer av personlarm för de som arbetar i socialt eller fysiskt utsatta miljöer. Axel Group är ett ledande företag inom området och har produkter för personsäkerhet av hög kvalitet.

Personlarm

Extra trygghet för dina anställda med personlarm

Personlarm skapar extra trygghet för medarbetare och arbetsgivare som verkar i utsatta miljöer. Vi samarbetar med Axel Group som har flera specialister som kan skräddarsy en optimal lösning utifrån dina behov. Axel Group erbjuder även support, utbytespool, konfigurering och flera andra tjänster med anknytning till personlarm.

Därför ska du välja oss

Tillsammans med Axel Group erbjuder vi tjänster och tekniska lösningar inom arbetsmiljö och personsäkerhet. Vi har installerat säkerhetslösningar åt några av Sveriges största företag, se referenser.

  • Vi har produkter som anpassas utifrån era behov och krav
  • Vi är ett certifierat och auktoriserat säkerhetsföretag
  • Vi har långsiktiga relationer med våra kunder
Välj Zenita när du behöver personlarm

Personlarm

Twig Embody Personlarm

Twig Embody

Ett litet, kraftfullt och lättanvänt personlarm. Funktionen NetLoc möjliggör positionering inomhus, som ett komplement till GPS.

SRT Personlarm

SRT306 G2

SRT306 G2 har 3G, längre batteritid och kan konfigureras med en rad funktioner, som ManDown, timerlarm m.m.

Twig Protector Personlarm

Twig Protector One

Twig Protector One är Twigs senaste toppmoderna personlarm utformat för dig som arbetar i krävande miljöer där damm, smuts och hög ljudvolym förekommer. Det första personlarmet som kan kommunicera via 4G.

Vi hjälper dig hela vägen med din säkerhetslösning

Kundnytta är grunden för vår modell. Vi erbjuder den senaste tekniken inom överordnade system, larm, lås- och passersystem och olika typer av kamerasystem. Men framför allt har vi människorna, erfarenheten och kompetensen för att ta fram lösningar som vi vet fungerar för våra kunder. Vi jobbar enligt en enkel och effektiv modell: behovsanalys, projektering, installation och service. Välkommen som kund du också.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så ringer vi dig.

Din förfrågan är nu skickad! Vi återkommer inom kort.
Oj! Något gick fel. Vänligen försök igen.