Inbrottslarm

Vi har lång erfarenhet, specialistkompetens och är Certifierad Anläggarfirma - inbrottslarm upp i larmklass 4 enligt SSF 1015. Vi jobbar inte med färdiga paketlösningar, för oss är varje kund unik och varje uppdrag unikt.

Inbrottslarm för kommersiella lokaler

Inbrottslarm för alla typer av anläggningar

Vi är trygga leverantörer av inbrottslarm för alla typer av anläggningar, oavsett storlek och komplexitet. Vid behov av råd eller stöd i tidiga faser har vi erfarna, behöriga ingenjörer som hjälper till med korrekt projektering. Våra kunder finns hos större företag, detaljhandel, kommun, vård och skola, kritisk infrastruktur och hem med stora värden.

  • PACOM Sentrion
  • Larm i ARX
  • Galaxy

Anpassade inbrottslarm utifrån er verksamhet

Vi är specialister på hårdvara, mjukvara och nätverk inom system för inbrottslarm. Vi utför alltid en grundläggande behovsanalys för att hitta den bästa lösningen för dina fastigheter. Anlita oss när du vill skydda stora värden. Vi har installerat säkerhetslösningar åt några av Sveriges största företag, se referenser.

  • Vi anpassar inbrottslarm utifrån era behov och krav
  • Vi är certifierade för larmklass 1-4 (högsta)
  • Vi har långsiktiga relationer med våra kunder
Välj oss när du behöver larm och lås

Vi hjälper dig hela vägen med din säkerhetslösning

Kundnytta är grunden för vår modell. Vi erbjuder den senaste tekniken inom överordnade system, larm, lås- och passersystem och olika typer av kamerasystem. Men framför allt har vi människorna, erfarenheten och kompetensen för att ta fram lösningar som vi vet fungerar för våra kunder. Vi jobbar enligt en enkel och effektiv modell: behovsanalys, projektering, installation och service. Välkommen som kund du också.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så ringer vi dig.

Din förfrågan är nu skickad! Vi återkommer inom kort.
Oj! Något gick fel. Vänligen försök igen.