Kundområde

Fastighet & Kontor

Larm och passersystem för kontorsfastigheter

Trygghet i hela fastigheten. Att kunna erbjuda säkerhetssystem till de som behöver hyra kontorslokaler är i dag en självklarhet. Med våra system kan varje hyresgäst överblicka säkerheten i sina egna lokaler, samtidigt som hela fastigheten har ett gemensamt skalskydd.

Installation av säkerhetslösningar

Vi installerar säkerhetslösningar med passersystem som är enkla att använda, larm och kameraövervakning i alla typer av kontorsfastigheter.

Referensuppdrag

Hi3G

Leverans och installation av större integrerad säkerhetsanläggning i larmklass 2 till Hi3G:s huvudkontor. Anläggning byggd på PacomUnison och Sentrion S4 Centraler med Mifareläsare. UnisonVisit som integrerat besökssystem med QR-läsare för Speedgates och Contals C-glass. Integrerad CCTV-anläggning från Milestone med 2N porttelefon. Samt en fristående anläggning i larmklass 3  av typ Galaxy.

Net Insight

Zenita Security är totalleverantör av samtliga larm och säkerhetssystem med tillhörande låsentreprenad till huvudkontoret i Solna. I leveransen ingick inbrottslarm och passersystem från Pacom Unison/Sentrion, brandlarm ifrån Notifier, utrymningslarm samt låssystem.

Tele2

Leverans och installation av larm, passersystem och integrerade säkerhetssystem till huvudkontoret med kritisk infrastruktur. Fastigheten är på totalt 20 000 kvm.

Länsförsäkringar

Integrerade säkerhetssystem för inbrottslarm, överfallslarm, brandlarm och kameraövervakning till huvudkontoret, samt ett flertal bankkontor.

AMF Fastigheter

Leverans och installation av brandlarmsystem av fabrikat Notifier. Systemet byggs ut och anpassas löpande för nya hyresgäster som flyttar in i fastigheten.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så ringer vi dig.

Din förfrågan är nu skickad! Vi återkommer inom kort.
Oj! Något gick fel. Vänligen försök igen.