Kundområde

Kritisk infrastruktur

Säkerhetslösningar för industri och kritisk infrastruktur

Vi har stor erfarenhet av säkerhetslösningar som omfattar både inomhus- och utomhusmiljöer, även på avskilda platser. Vi tillhandahåller lösningar för såväl mindre anläggningar som större anläggningar av samhällskritisk karaktär.

Säkerhet för samhällskritiska verksamheter

I samhällskritiska verksamheter som hamnar, anläggningar för el- och vattenförsörjning, flygplatser med kontrollerat tillträde och övervakning, spelar välfungerande säkerhetssystem en avgörande roll.

Vanligtvis finns krav på skydd av stora områden såväl inomhus som utomhus, avancerade tillträdeskontroller och integrering av system. Anläggningarna kan dessutom ligga på avskilda platser.

Referensuppdrag

Vattenfall

Vattenfall har valt Zenita som ensam leverantör av service och mindre installationer i tre av fyra avtalsregioner och som ensam leverantör av service och underhållstjänster för Vattenfalls centrala säkerhetsplattformar. Vidare är Zenita utvald som en av tre leverantörer för större installationer (för vilka förnyade konkurrensutsättningar kommer ske).

Stockholms Hamnar

Vårt avtal omfattar säkerhetsutrustning i kontor, tekniska utrymmen, terminaler och logistikområden. Avtalet innefattar även servicetjänster med personal på plats med ansvarar för säkerhetssystemet. Läs mer om vår säkerhetslösning för Stockholms Hamnar

Svenska EcoDataCenter

Zenita Security är säkerhetsleverantör till Svenska EcoDataCenter. Anläggningen är en av landets modernaste datacenter och erbjuder kunder högsta säkerhet. Zenita Security ansvarar för konstruktion och leverans av säkerhetsteknik.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så ringer vi dig.

Din förfrågan är nu skickad! Vi återkommer inom kort.
Oj! Något gick fel. Vänligen försök igen.