Kundområde

Transporter

Säkerhetslösningar för chaufförer och transporter

Med intelligent teknik erbjuder vi transportsektorn effektiva säkerhetslösningar och en trygg arbetsmiljö för chaufförer. Vi har lång erfarenhet av att utveckla och kundanpassa helhetslösningar för transport av värdefullt gods. För yrkeschaufförer erbjuder vi professionell, personlig säkerhetsutrustning som t ex personlarm, som både förenklar arbetet och ökar tryggheten.

Kundnytta hela vägen

Att skydda transporter ställer särskilt höga krav och kräver många gånger specialistkompetens av säkerhetsleverantören. Med hög teknisk kompetens har Zenita vidareutvecklat en rad befintliga säkerhetssystem och designat smarta funktioner som är anpassade för fordon och yrkesförare. Under 25 års tid har vi utrustat fordon med trygghetsfunktioner, larm, sensorer, styrningar, kameror, avancerad spårningsutrustning och personlarm.

Rätt säkerhet

Vi är ett av Sveriges mest meriterade säkerhetsföretag. Med yrkesskicklighet, affärsförståelse och teknisk kompetens tar vi fram säkerhetssystem som vi vet är rätt och fungerar för våra kunder. Vår gedigna erfarenhet av att arbeta med åkerier och speditionsföretag gör att vi snabbt kan implementera lösningen som möter dina behov idag och över tid. Vi har levererat avancerade säkerhetssystem till flera kunder som transporterar stöldbegärliga varor och sådana som hanterar och känsliga konstföremål.

Rätt lösning

Den tekniska utvecklingen rusar fram. Det gillar vi. Vi tycker om att ligga i framkant och har den senaste tekniken gällande allt från överordnade system till avancerade kamerasystem. Men vi har inte systemen för vår egen skull utan vi anpassar och utvecklar alltid koncepten för våra kunder. Alltid i dialog och i nära samarbete. Lösningarna är inte alltid enkla att utveckla. Men lösningarna ska alltid vara enkla för brukarna att använda oavsett hur komplex tekniken än är.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så ringer vi dig.

Din förfrågan är nu skickad! Vi återkommer inom kort.
Oj! Något gick fel. Vänligen försök igen.