Kameraövervakning och system för fordonsidentifiering

Vi har kamerasystem för små och medelstora anläggningar och skräddarsyr lösningar för kunder med behov av stora, avancerade system. Vi har även goda kunskaper inom IT, nätverk och integration till andra system för effektivare funktionalitet.

Installation kameraövervakning

Lång erfarenhet av kamerasystem

Vi har specialistkompetens inom kamerasystem/CCTV och har certifierad och behörig personal. Förutom kamerasystem för övervakning erbjuder vi också smarta kamerasystem för fordonsidentifiering. Vi är noga med att erbjuda produkter som vi vet möter våra kunders unika krav, behov och förutsättningar. Våra kunder finns hos större företag, detaljhandel, kommun, vård och skola, kritisk infrastruktur och hem med stora värden.

  • Avigilon
  • Milestone
  • Bosch

Kameraövervakning med uppkoppling till larmcentral

Tillsammans med Lövestad Larmcentral kan vi erbjuda moderna övervakningstjänster och utryckning med väktare. Som kund får du självklart även tillgång till dina kameror genom en app. Lövestad Larmcentral är en rikstäckande larmcentral som tar emot alla på marknaden förekommande larmformat. Tjänsterna innefattar mottagning och förmedling av larm och kameraövervakning. Lövestad Larmcentral.

Kameraövervakning Lövestad larmcentral
Säkerhetsföretag i Stockholm

Därför ska du välja oss

Vi är specialister på hårdvara, mjukvara och nätverk för kameraövervakning. Vi utför alltid en grundläggande behovsanalys för att hitta den bästa lösningen för din fastighet och verksamhet. Anlita oss när du vill skydda små eller stora värden. Om ni exempelvis har behov av nummerplåtsavläsning ANPR för att automatiskt öppna en grind så har vi lösningar för det. Vi har installerat säkerhetslösningar åt några av Sveriges största företag. Se våra referenser.

  • Vi är certifierad anläggarfirma för kamerainstallationer och har god kunskap om lagar och regler
  • Vi har tjänster med uppkoppling till larmcentral
  • Vi har goda kunskaper av att bygga servermiljöer för CCTV

Vi hjälper dig hela vägen med din säkerhetslösning

Kundnytta är grunden för vår modell. Vi erbjuder den senaste tekniken inom överordnade system, larm, lås- och passersystem och olika typer av kamerasystem. Men framför allt har vi människorna, erfarenheten och kompetensen för att ta fram lösningar som vi vet fungerar för våra kunder. Vi jobbar enligt en enkel och effektiv modell: behovsanalys, projektering, installation och service. Välkommen som kund du också.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din säkerhetslösning? Kontakta oss.

Din förfrågan är nu skickad! Vi återkommer inom kort.
Oj! Något gick fel. Vänligen försök igen.