Kundområde

Offentliga miljöer

Kombination av flera olika säkerhetslösningar

I offentliga miljöer rör sig många människor. En del av dem passerar snabbt, andra stannar längre och under vissa tider kan ett stort antal personer vistas på begränsade ytor. Ofta finns här ett behov av att ge olika personer tillträde till olika utrymmen vid olika tidpunkter. Vi på Zenita har gedigen erfarenhet av säkerhet i olika typer av offentlig verksamhet.

För att skapa trygghet i offentliga miljöer behövs en kombination av flera olika säkerhetslösningar. Kameraövervakning, elektroniska lås, passersystem, inbrottslarm och brandlarm måste fungera – ofta integrerat tillsammans. Och för en del av dem som arbetar här kan exempelvis personlarm komplettera lösningen. Vi har specialister inom samtliga områden och kan erbjuda effektiva helhetslösningar som gör miljön säker och tillgänglig för rätt personer, dygnet runt.

Exempel på offentliga miljöer där vi installerar säkerhetslösningar:

  • Förskola
  • Skola och universitet
  • Vård och omsorg
  • Sjukhus

Referensuppdrag

Stockholms Universitet

40 år av förtroende från Stockholms Universitet som vi är stolta över. Exempel på produkter och lösningar vi levererat är inbrottslarm, gas- och fryslarm, personlarm, trygghetslarm, radiosystem, Minicall, brandlarm, CCTV och larmmottagning.

Lunds Universitet

Uppgradering av Lunds universitets redundanta serverparker för säkerhet. I arbetet har vi bytt servrar, uppgraderat mjukvaror samt installerat ny kommunikationsutrustning.

Universitetet kunde efter modernisering ta bort sina kopparledningar  inom området för telekommunikation tillsammans med sin gamla växel, då larmanläggningar numera kommunicerar via IP och GPRS.  

Carlsson skola i Stockholm

Leverans och installation av integrerat system för inbrottslarm och passagesystem från Assa ARX och Galaxy. Brandlarm från Notifier samt ett kamerasystem från Milestone.

Stockholms Stad

Vi har ramavtal med Stockholms Stad som innefattar inbrottslarm och låssystem till till ett flertal Stadsdelsförvaltningar.

Kungliga Musikhögskolan

Entreprenad av en större säkerhetsanläggning till nya Kungliga Musikhögskolans campus. Fastigheten är på 16 000 kvm och totalt omfattar säkerhetsentreprenaden ca 300 stycken Assa ARX kortläsare.

Edö Vård och omsorgsboende

Installation av brandlarmsystem av fabrikat Notifier.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så ringer vi dig.

Din förfrågan är nu skickad! Vi återkommer inom kort.
Oj! Något gick fel. Vänligen försök igen.