Passersystem

Ett passersystem styr vem eller vilka som har tillträde till olika dörrar och grindar. Förutom installation och service erbjuder vi även integration med överordnade system, besökshantering, porttelefoner och speedgates.

Passersystem

Moderna lås och passersystem

Vi har specialistkompetens inom passersystem och kan anpassa systemet utifrån dina behov och förutsättningar. Vi är auktoriserade på PACOM, ASSA ABLOY ARX och RCO. Önskar ni lösningar med andra fabrikat så kan vi naturligtvis hjälpa er med det. Vi erbjuder även digitala låssystem som förenklar nyckelhanteringen. Våra kunder finns hos större företag, detaljhandel, kommun, vård och skola, kritisk infrastruktur och hem med stora värden.

  • PACOM Unison
  • ASSA ABLOY ARX
  • RCO

Därför ska du välja oss

Att både använda och administrera ett passersystem ska vara enkelt. Vi säljer och installerar moderna passersystem för fastighetsägare som ställer höga krav på säkerhet och funktionalitet. Vi har installerat säkerhetslösningar åt några av Sveriges största företag, se referenser.

  • Vi anpassar passersystem utifrån dina behov, krav och förutsättningar
  • Vi är ett certifierat och auktoriserat säkerhetsföretag
  • Vi har långsiktiga relationer med våra kunder
Vi installerar passersystem

Vi hjälper dig hela vägen med din säkerhetslösning

Kundnytta är grunden för vår modell. Vi erbjuder den senaste tekniken inom överordnade system, larm, lås- och passersystem och olika typer av kamerasystem. Men framför allt har vi människorna, erfarenheten och kompetensen för att ta fram lösningar som vi vet fungerar för våra kunder. Vi jobbar enligt en enkel och effektiv modell: behovsanalys, projektering, installation och service. Välkommen som kund du också.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så ringer vi dig.

Din förfrågan är nu skickad! Vi återkommer inom kort.
Oj! Något gick fel. Vänligen försök igen.