Digitala låssystem

Digitala lås är den nya generationens lås, med inbyggd elektronik som kan kommunicera med nyckeln. Fördelarna är många, exempelvis kan borttappade nycklar enkelt spärras och lås behöver inte bytas ut - det blir billigare i längden, digitala nycklar kan ges tidsstyrt tillträde eller tillfällig behörighet.

Digitala låssystem

Digitala låssystem för säkrare och enklare hantering

Vi erbjuder moderna digitala låssystem och projekterar låssystem utifrån era säkerhetsbehov med fokus på tillförlitlighet och god användarvänlighet. Vi jobbar inte med färdiga paketlösningar, för oss är varje kund unik och varje uppdrag unikt. Vi har valt moderna leverantörer som vi vet möter våra kunders unika krav, behov och önskemål.

  • iLoq
  • Dormakaba
  • Salto

Därför ska du välja oss när du behöver ett låssystem

Vi är experter på hårdvara, mjukvara och nätverk för digitala låssystem. Vi utför alltid en grundläggande behovsanalys för att hitta den bästa lösningen för din anläggning. Anlita oss när du vill skydda stora värden. Vi har installerat säkerhetslösningar åt några av Sveriges största företag, se referenser.

  • Vi erbjuder digitala låssystem utifrån era behov och krav
  • Vi är ett certifierat och auktoriserat säkerhetsföretag
  • Vi har långsiktiga relationer med våra kunder
Experter på digitala lås

Vi hjälper dig hela vägen med din säkerhetslösning

Kundnytta är grunden för vår modell. Vi erbjuder den senaste tekniken inom överordnade system, larm, lås- och passersystem och olika typer av kamerasystem. Men framför allt har vi människorna, erfarenheten och kompetensen för att ta fram lösningar som vi vet fungerar för våra kunder. Vi jobbar enligt en enkel och effektiv modell: behovsanalys, projektering, installation och service. Välkommen som kund du också.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så ringer vi dig.

Din förfrågan är nu skickad! Vi återkommer inom kort.
Oj! Något gick fel. Vänligen försök igen.