Kundområde

Exklusiva hem

Diskreta säkerhetslösningar för exklusiva hem

Inget är värdefullare än ditt hem och känslan av trygghet hemmavid är ovärderlig. Vi erbjuder säkerhetssystem anpassade efter dina krav på säkerhet, funktionalitet, enkelhet och estetik. Säkerhetslösningar som är rätt för dig och det du sätter stort värde på. Intelligenta lösningar som ger säkerhet och sinnesro. Vi är specialister på installation av avancerade säkerhetssystem i exklusiva hem med stora värden, i känsliga miljöer eller är av kulturhistorisk värde.

Larm, passersystem och kameraövervakning

Vi har utfört säkerhetsinstallationer med larm, passersystem och kameraövervakning i några av Sveriges mest exklusiva hem. Våra kunder ställer höga krav på säkerhet, estetik och bekvämlighet, det har gjort att vi blivit lite av specialister på säkerhet i exklusiva hem. Våra kunder ställer också höga krav på diskretion och för oss är det en självklarhet vid installationer i privata och känsliga miljöer. Våra anställda kontrolleras regelbundet mot polisens belastningsregister och de lyder även under sekretessavtal.

Installation kameraövervakning

Integrerade säkerhetssystem för enklare hantering

Säkerhetslösningar kan utformas till att ta fördel av flera olika teknologier för detektering, som kompletterar varandra. Detektering kan delas upp på flera nivåer, t ex ägarens mark, insidan av byggnaden och ett skalskydd runt ägarens mark. Genom att kombinera och integrera flera olika säkerhetslösningar kan man få ett heltäckande säkerhetssystem anpassad för den specifika övervakningsytan.

Exempel på avancerade säkerhetslösningar:

  • Interaktiva paneler för styrning av larm, men även för klimat, belysning mm
  • Passersystem med olika identifieringsteknologier
  • Kamerasystem med avancerad detektering och bildanalys (AI)
  • Perimeterskydd med radar och rörliga kameror
  • Dolda diskreta paneler och sensorer
  • Lackning eller guldplätering av säkerhetsutrustning
  • Egen bastation för telefoni

Personskydd, panikrum och säkerhetsglas

Förutom larm för inbrott och brand, kameror och passersystem tillhandahåller vi även olika typer av personskydd, det kan t ex vara säkerhetsglas och panikrum.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så ringer vi dig.

Din förfrågan är nu skickad! Vi återkommer inom kort.
Oj! Något gick fel. Vänligen försök igen.