Säkerhetslösningar för dig som ställer krav på specialanpassningar, bekvämlighet och estetiska installationer

Vi är specialister på installation av avancerade säkerhetssystem i exklusiva hem med stora värden, har känsliga miljöer eller är en kulturhistorisk byggnad.

Diskreta och bekväma säkerhetslösningar för exklusiva hem

Inget är värdefullare än ditt hem, och känslan av trygghet hemmavid är ovärderlig. Vi erbjuder säkerhetssystem anpassade efter dina krav på säkerhet, funktionalitet, enkelhet och estetik. Lösningar som är rätt för dig och det du sätter stort värde på. Intelligenta lösningar som ger säkerhet och sinnesro.

Vi har utfört säkerhetsinstallationer i några av Sveriges mest exklusiva hem

Vi har utfört säkerhetsinstallationer i några av Sveriges mest exklusiva hem

Våra kunder ställer höga krav på säkerhet, estetik och bekvämlighet, det har gjort att vi blivit lite av specialister på säkerhet i exklusiva hem. Våra kunder ställer också höga krav på diskretion och för oss är det en självklarhet vid installationer i privata och känsliga miljöer. Våra anställda kontrolleras regelbundet mot polisens belastningsregister och de lyder även under sekretessavtal.

Installation kameraövervakning

Integrerade säkerhetssystem för enklare hantering

Säkerhetslösningar kan utformas till att ta fördel av flera olika teknologier för detektering, som kompletterar varandra. Detektering kan delas upp på flera nivåer, t ex ägarens mark, insidan av byggnaden och ett skalskydd runt ägarens mark. Genom att kombinera och integrera flera olika säkerhetslösningar kan man få ett heltäckande säkerhetssystem anpassad för den specifika övervakningsytan.

Exempel på avancerade säkerhetslösningar:

  • Interaktiva paneler för styrning av larm, men även för klimat, belysning mm
  • Passersystem med olika identifieringsteknologier
  • Kamerasystem med avancerad detektering och bildanalys (AI)
  • Perimeterskydd med radar och rörliga kameror
  • Dolda diskreta paneler och sensorer
  • Lackning eller guldplätering av säkerhetsutrustning
  • Egen bastation för telefoni

Personskydd, panikrum och säkerhetsglas

Förutom larm för inbrott och brand, kameror och passersystem tillhandahåller vi även olika typer av personskydd, det kan t ex vara säkerhetsglas och panikrum.

Kontakta oss för offert!

Din förfrågan är skickad.
Oj! Något gick visst fel, prova igen.

När ska du välja oss?

Välj oss när du söker specialanpassade säkerhetslösningar inom inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakning och lås- och passersystem, personskydd. Vi är experter på exklusiva hem och känsliga miljöer.