Mar 4, 2021

Zenita Security installerar säkerhetssystem till Maskin & Verktyg i Uppsala

Uppsala Maskin & Verktyg AB har sedan starten 1925 levererat alla typer av verktyg, maskiner, skyddsutrustning, industriförnödenheter och arbetskläder till proffs. De fungerar som en länk mellan tillverkare och slutkunder inom bygg, industri, service och offentlig förvaltning.

-Till den nya butiken har man tagit hjälp av Zenita Security som har installerat alla säkerhetssystemen som omfattar inbrottslarm, överfallslarm, bråklarm, låskontroll samt ett passersystem med integrerad porttelefoni. Överfallslarm och bråklarm är utfört så att personalen på olika platser via indikeringspaneler kan se vilken knapp som har aktiverat larm.

-Vi på Zenita Security är mycket stolta över förtroendet att få hjälpa Maskin & Verktyg med att säkra sin nya butik och erbjuda en trygg arbetsmiljö för deras personal. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete säger Lars Lundgren VD för Zenita AB.

Zenita ingår i koncernen Prosero Security Group vars bolag erbjuder ett fullsortiment av tjänster och produkter inom lås, larm och säkerhetsanläggningar i Sverige och i Norge.

Vill du veta mer?

Richard Sommer, VD
E-post: richard.sommer@zenita.se
Telefon: 08-602 00 00

Lars Lundgren, CTO
E-post: lars.lundgren@zenita.se
Telefon: 072-304 00 00