Produkter för passersystem.

Välj oss när du behöver ett passersystem, vi har specialkompetens. Zenita Security har både mjukvaru- och nätverkskompetens i bolaget, vilket gör oss till en av marknadens mest kompetenta aktörer när det gäller nätverksbaserade passersystem. Vi säkerställer att våra passersystem är projekterade på rätt sätt från början och att eventuella förändringar följs upp med rätt förändring av passersystemet.

Pacom Sentrion

Sentrion centralenhet är ett säkerhetssystem som används till att administrera, styra och övervaka larm- och passeraktiviteter i din verksamhet. Genom integration med den överordnade säkerhetsplattformen PACOM Unison möjliggör Sentrion centralenhet full kontroll över dina dörrmiljöer och larmområden.
Se mer

ASSA ABLOY - ARX

ASSA ARX - ett säkerhetssystem med larm och passerkontroll där all administration sker från ett gemensamt gränssnitt. Med ASSA ARX säkerhetssystem minimerar du kabeldragning och antalet installerade enheter eftersom samma centralenheter och läsare kan används för att administrera både larm och passerkontroll. Om du redan har ett ASSA ARX passersystem, kan du enkelt uppgradera ditt system med larm.
Se mer

RCO

Med ett passersystem från RCO ersätter en kodbricka (tag) eller ett kort hela nyckelknippan. En nyckel passar kanske endast en eller ett fåtal dörrar och kan inte tidsstyras. Den kan dessutom kopieras eller stjälas, vilket leder till dyra cylinderbyten. I programvaran R-CARD M5 bestämmer du själv vilken programmering en tag ska ha. Se mer

Hör av dig!

Tack! Din förfrågan är nu mottagen, vi återkommer inom kort.
Oops! Something went wrong while submitting the form.