Lediga jobb på Zenita

Zenita Security ingår i Nordens mest snabbväxande säkerhetskoncern Prosero Security, det innebär att du får jobba med de mest intressanta avtalen. Är du redo att ta nästa steg i karriären och bli en nyckelperson hos oss? 

Säkerhetstekniker, Stockholm

Här får du arbeta och utvecklas i ett företag som växer i takt med att marknaden alltmer efterfrågar vår kompetens och våra tjänster. Våra kunder är både stora och mindre företag, fastighetsägare, kommuner, industri och verksamheter med kritisk infrastruktur som kräver de bästa säkerhetslösningarna.

Vi lovar våra kunder teknik, konstruktion, installation, drift och underhåll i toppklass. För att klara det krävs affärsmässighet, kvalitet och trygga medarbetare. Vår personals kunskap, utveckling och trivsel är avgörande för vår framgång och våra kunders säkerhet. Här får du kompetensutvecklas och bli en viktig del i ett mycket familjärt och vänligt företag.

Arbetsuppgifter:

Som säkerhetstekniker har du en mycket varierad tjänst och utför projekt i varierande storlek. Du kommer även att arbeta med olika säkerhetstekniker såsom inbrottslarm, passersystem samt kamerainstallationer och ibland även brandlarm.

I arbetsuppgifterna ingår installationer, driftsättningar, avtalad service och underhåll men även reparation och felsökning

‍‍

Vi söker dig som har:

Tidigare erfarenhet som installationstekniker av säkerhetssystem

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som person är metodisk och har en god social förmåga.
Du är inte heller rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i när det behövs.

 

Tjänsten kräver:‍

  • Körkort för bil och möjlighet att resa i tjänst
  • Svenskt medborgarskap samt att du är ostraffad då du kan komma att bli placerad i säkerhetsklass.
  • Kunskaper om vanligt förekommande säkerhetssystem
  • Kunskaper om dokumentation av säkerhetssystem
  • Vana att läsa och förstå handlingar som tekniska beskrivningar och ritningar
  • Noggrannhet i ditt arbete, på Zenita gillar vi att bygga korrekta och snygga installationer som vi kan vara stolta över
  • Möjlighet att ingå i beredskap
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska

Placeringsort:

Stockholm, Årsta

Som anställd hos oss:

Zenita Security är en trygg arbetsgivare med korta beslutsvägar, kollektivavtal och tjänstepension. Vi har 39 timmars veckor, flextid, arbetstidsförkortning, regelbundna hälsokontroller, friskvårdsbidrag och subventionerade luncher med rikskort. Anställda som rör sig ute på fältet erbjuds fina alternativ gällande förmånsbilar med tex automatiska körjournaler.

Är du Zenitas nya stjärna? Är du intresserad av att höra mer?

Tveka inte att kontakta oss. Telefon: 08-602 00 00

Sök jobbet här!

Din ansökan är skickad!
Oj! Något gick fel, prova gärna igen.

Nordens ledande säkerhetsgrupp

Zenita Security ingår i säkerhetskoncernen Prosero Security Group som består av många säkerhetsföretag i Norden.