Smarta kamerasystem

Vi erbjuder ett smart kamerasystem som kan användas för att identifiera fordon och förare vid parkeringsanläggningar, fordonsövervakning på industriområde, buss- och lastbilspårning och många andra applikationer för fordonsidentifiering.

Kamerasystem för fordonsidentifiering

Smarta kamerasystem för fordonsidentifiering

Typiska applikationer inkluderar åtkomstkontroll för fordon, automatisk avgiftsinsamling, applikationer med fritt flöde vid parkeringsanläggningar eller andra situationer där det inte är önskvärt att utfärda RFID-taggar. Om fordon skall tillåtas tillfällig in- eller utpassering är kamera för identifierng av registreringsskylt den perfekta lösningen.

  • Nedap ANPR Lumo

Därför ska du välja oss

Vi är experter på hårdvara, mjukvara och nätverk för kameraövervakning. Vi utför alltid en grundläggande behovsanalys för att hitta den bästa lösningen för din anläggning. Anlita oss när du vill skydda stora värden. Vi har installerat säkerhetslösningar åt några av Sveriges största företag, se referenser.

  • Vi anpassar smarta kamerasystem för identifiering utifrån era krav
  • Vi är certifierade och auktoriserade för kameraövervakning
  • Vi har långsiktiga relationer med våra kunder
Smarta kamerasystem

Vi hjälper dig hela vägen med din säkerhetslösning

Kundnytta är grunden för vår modell. Vi erbjuder den senaste tekniken inom överordnade system, larm, lås- och passersystem och olika typer av kamerasystem. Men framför allt har vi människorna, erfarenheten och kompetensen för att ta fram lösningar som vi vet fungerar för våra kunder. Vi jobbar enligt en enkel och effektiv modell: behovsanalys, projektering, installation och service. Välkommen som kund du också.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din säkerhetslösning? Kontakta oss.

Din förfrågan är nu skickad! Vi återkommer inom kort.
Oj! Något gick fel. Vänligen försök igen.