Säkerhetssystem för transporter

Vi erbjuder för transportsektorn effektiva säkerhetslösningar och för yrkeschaufförer ökad trygghet och en bättre arbetsmiljö. Vi har lång erfarenhet av att utveckla och kundanpassa helhetslösningar för transport av värdefullt gods.

GPS baserad spårningsutrustning för lastbil

Att skydda transporter ställer särskilt höga krav

Att skydda transporter ställer särskilt höga krav och kräver många gånger specialistkompetens av säkerhetsleverantören. Med hög teknisk kompetens har vi vidareutvecklat en rad befintliga säkerhetssystem och designat smarta funktioner som är anpassade för fordon och yrkesförare. Under 25 års tid har vi utrustat fordon med larm, styrningar, kameror, avancerad spårningsutrustning och personlarm.

Därför ska du välja oss

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med åkerier för installation av GPS-baserad spårningsutrustning och larm. Vi har levererat avancerade säkerhetssystem till flera åkerier som transporterar värdefullt gods.

  • Vi anpassar säkerhetssystem utifrån dina behov och krav
  • Vi är certifierade och auktoriserade för högsta säkerhetsklass
  • Vi har långsiktiga relationer med våra kunder
Säkerhetsutrustning för lastbil och transport

Vi hjälper dig hela vägen med din säkerhetslösning

Kundnytta är grunden för vår modell. Vi erbjuder den senaste tekniken inom överordnade system, larm, lås- och passersystem och olika typer av kamerasystem. Men framför allt har vi människorna, erfarenheten och kompetensen för att ta fram lösningar som vi vet fungerar för våra kunder. Vi jobbar enligt en enkel och effektiv modell: behovsanalys, projektering, installation och service. Välkommen som kund du också.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din säkerhetslösning? Kontakta oss.

Din förfrågan är nu skickad! Vi återkommer inom kort.
Oj! Något gick fel. Vänligen försök igen.