Porttelefoner

Framtidens accessystem för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och kontor. Vi erbjuder projektering, installation och service av högkvalitativa porttelefoner.

Porttelefoner

Säker åtkomst med digitala porttelefoner

Att ha kontroll på vilka personer som skall ha tillträde till fastigheten, kontoret eller bostadsrättsföreningen underlättar med hjälp av en porttelefon. Med en porttelefon har du koll på porten samtidigt som besökarna får hjälp att hitta rätt. På Zenita Security har vi hållbara och användarvänliga porttelefoner som både ökar tryggheten och är estetiskt tilltalande.

  • Axessa
  • Siedle

Därför ska du välja oss

Att både använda och administrera en porttelefon ska vara enkelt. Vi säljer och installerar moderna elektroniska porttelefoner som både har kamera, touchscreen, tydligt ljud och integrerade tagg/kortläsare. Oavsett om systemet installeras i ett bostadshus eller på ett företag resulterar systemet i högre säkerhet och en enklare administration.

  • Vi har produkter och tjänster för att säkerställa din anläggning
  • Vi är ett certifierat och auktoriserat säkerhetsföretag
  • Vi har långsiktiga relationer med våra kunder
Experter på passersystem och porttelefoni

Vi hjälper dig hela vägen med din säkerhetslösning

Kundnytta är grunden för vår modell. Vi erbjuder den senaste tekniken inom överordnade system, larm, lås- och passersystem och olika typer av kamerasystem. Men framför allt har vi människorna, erfarenheten och kompetensen för att ta fram lösningar som vi vet fungerar för våra kunder. Vi jobbar enligt en enkel och effektiv modell: behovsanalys, projektering, installation och service. Välkommen som kund du också.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din säkerhetslösning? Kontakta oss.

Din förfrågan är nu skickad! Vi återkommer inom kort.
Oj! Något gick fel. Vänligen försök igen.