Zenita Security 360° Modell

Vi tar ansvar för varje länk i säkerhetslösningarna vi erbjuder. Från analys och projektering till installation och service. Omfattningen av säkerhetssystemet anpassar vi efter situation och behov. För oss är flexibilitet och användarvänlighet är inte bara ord. Det är viktiga ingredienser i säkerhetslösningar som vi vet fungerar för våra kunder.

Analys

Zenitas säljare har hög kompetens och är behöriga ingenjorer. Detta säkerställer att vi kan ge dig som kund korrekta råd och en bra lösning. Under arbetets gång har Zenita kontinuerlig kontakt med berörda personer hos dig som uppdragsgivare, det för att inhämta information och underlag till analysen. Tillsammans gör vi en noggrann genomgång av behov, arbetssätt, externa krav och normer, samt vanor och användarbeteenden som vi behöver ta hänsyn till. Resultatet är en säkerhetslösning som är utformad på rätt nivå, till rätt kostnad och med bästa möjliga kundnytta.

Projektering

Zenitas projektägare följer ditt projekt från första kontakten fram till slutleverans och besiktning.
I nära samarbete med ledande montör och tekniker arbetar projektägaren för att färdigställa din systemleverans. Med en samlad och lång erfarenhet från många grenar i säkerhetsbranschen har vi den kunskap som krävs för att planera och genomföra säkerhetsprojekt med hög kvalitet.

Installation

Zenitas tekniker har lång erfarenhet från olika typer av installationer och installationsförberedande arbeten. Deras kompetens spänner över ett brett område, såsom klassiska säkerhetssystem, inbrottslarm, brandlarm, passersystem och kameraövervakning. Men även installationer i K-märkta känsliga miljöer och system för säkerhet/AV-utrustning av högsta klass för privata bostäder. Hos oss är vidareutbildning prioriterat för upprätthållande av kunskap, det är därför vi har ytterst få besiktningsanmärkningar på våra installationer och dokumentation.

Service

Själva grundidén med ett säkerhetssystem är att skapa trygghet för brukaren. Därför bör det också vara självklart att en utbildad larmtekniker regelbundet provar, kontrollerar och underhåller din säkerhetsanläggning samt går igenom protokollet med anläggningens status tillsammans med dig. Det är ett exempel på hur vi skapar avtalad trygghet!

Hör av dig!

Tack! Din förfrågan är nu mottagen, vi återkommer inom kort.
Oops! Something went wrong while submitting the form.