Digitala fjärrtjänster

Med våra digitala säkerhetstjänster för fjärrstyrning inom Zenita Security Cloud gör vi det enklare att administrera och hantera dina säkerhetssystem.

Zenita Cloud - "Security as a Service"

Med våra digitala molntjänster gör vi det enkelt för våra kunder att hantera sina säkerhetssystem, t ex kan en eller flera av kundens servrar för larm- och passersystem driftas i vårt säkra datacenter som en molntjänst. Vi kan i denna tjänst även erbjuda underhåll, uppdatering och backup. Med säker VPN-uppkoppling kommuniceras data skyddat och krypterat.  För våra kunder innebär Zenita Cloud, affärsnytta som stabil drift, regelbundet underhåll och ökad flexibilitet.

Säkerhet på ett ställe

PACOM säkerhetsplattformar samlar dina säkerhetslösningar på ett ställe. Passersystem, video, intercom och larm över flera tekniker i en öppen arkitektur och ett användargränssnitt.

Säker fjärrservice

Med säker och krypterad kommunikation med VPN hanterar vi ditt säkerhetssystem fjärrstyrt. Med tillägget ”Kundstyrd access” – Krypterad trafik på kundens villkor, försäkrar vi även din integritet.

Digitala låssystem

Förutom att automatiserad nyckelhantering med digitala lås möjliggör tids- och kostnadsbesparingar, är det också ett bättre miljöalternativ än traditionella lås. Vi hjälper er att underhålla ert digitala låssystem.

Passersystem

Med Axessa Cloud får du ett flexibelt, enkelt och driftsäkert system där alla produkter hanteras från samma plattform. Systemet är tillgängligt var du vill, när du vill, helt på dina villkor.

Kameraövervakning

Vi erbjuder ett antal olika lösningar för hosted och molnbaserade kamerasystem. Fördelarna är många med bild och videolagning i molnet, det är säkert, tillgängligt och tryggt.

Frågor & Svar

Vilka tjänster erbjuder Zenitas kundcenter?
På vårt Kundcenter arbetar våra operatörer med alltifrån systemuppdateringar till analys och åtgärd av larm som löst ut via fjärruppkoppling. Om det inte går att lösa supportärendena fjärrstyrt, ser Zenitas Kundcenter till att ett fysiskt besök inplaneras med kundens godkännande. Att förstå våra kunders verksamhet är nyckeln till att göra rätt analys av en incident för att kunna vidta rätt åtgärder.
Vilka har nytta av Zenitas molnbaserade tjänster?
Mindre anläggningar och organisationer som har begränsade IT- eller säkerhetsresurser kan använda tjänsterna inom Zenita Cloud, för att få en enkel och kostnadseffektiv hantering. Brist på tid och på kunskap är två viktiga faktorer som kan leda till sårbarheter i säkerheten. Våra säkra molntjänster erbjuder mindre organisationer en möjlighet att reducera dessa risker.
Hur fungerar Zenitas molntjänster?
Du bestämmer själv hur mycket och avancerat arbete du vill utföra i ditt system, alternativt låta oss utföra arbetet. I systemet kan du administrera larm, passersystem, loggar, kort mm. Uppkoppling sker med en säker VPN-anslutning mot en redundant serverlösning i kontrollerade datahallar, fördelen med vår lösning är att du hela tiden har full tillgänglighet och drift. Om du vill kan vi på Zenita göra mer avancerade förändringar i systemet, som nya behörighetsgrupper, loggar för närvarokontroll, förändring av tillkopplingsscheman för larm vid evenemang etc.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din säkerhetslösning? Kontakta oss.

Din förfrågan är nu skickad! Vi återkommer inom kort.
Oj! Något gick fel. Vänligen försök igen.
Hantering av personuppgifter