Produkter för överordnade system.

Vår erfarenhet visar på att verksamheter med två eller fler undersystem och som har behov av förebyggande säkerhetsarbete, får ut mycket mer värde av att samla alla sina system i en integrerad lösning, jämfört med att hantera passer-, larm-, brand- och video som separata system. I slutändan handlar det om att den integrerade lösningen ska addera mer värde än summan av involverade system.

PACOM Unison

Pacom Unison är en säkerhetsplattform som erbjuder kunder ett grafiskt användargränssnitt för att hantera inbrottslarm, åtkomstkontroll, brandsystem, videohantering, intercom samt hantering av nycklar i en lösning. All information som Unison samlar presenteras på en enda plats som gör det möjligt för kunderna att agera på ett snabbt och lyhört sätt vid tex olika typer av evenemang och gör det lätt att sammanställa detaljerade rapporter och statistik.

ASSA ARX

ASSA ARX - ett säkerhetssystem med larm och passerkontroll där all administration sker från ett gemensamt gränssnitt. Med ASSA ARX säkerhetssystem minimerar du kabeldragning och antalet installerade enheter eftersom samma centralenheter och läsare kan används för att administrera både larm och passerkontroll. Om du redan har ett ASSA ARX passersystem, kan du enkelt uppgradera ditt system med larm.

ALVIS grafisk övervakningsplattform

Mer än 2000 anläggningar övervakas idag via ALVIS grafiska övervakningsplattform. Bland anläggningstyperna finns sjukhus, industrianläggningar, högsäkerhetsanläggningar samt varuhus. Med ALVIS kan du på ett grafiskt sätt hantera olika typer av säkerhetssystem så som brandlarm, inbrottslarm, passersystem, CCTV, belysning samt fukt- och temperaturmätning, oberoende av tillverkare vilket gör att det enkelt kan anpassas till både nya och befintliga installationer. Det gör ALVIS till ett flexibelt och kostnadseffektivt val. Se mer

Hör av dig!

Tack! Din förfrågan är nu mottagen, vi återkommer inom kort.
Oops! Something went wrong while submitting the form.