Några referenser vi är stolta över.

Vi har kompetensen och erfarenheten att arbeta med såväl stora som mindre aktörer. Vi är stolta och glada att bland våra kunder se flera uppskattade och välkända företag, organisationer och högskolor. Tele2 och Kungliga musikhögskolan är två av dem. Olika verksamheter som har lika höga krav på kundanpassade säkerhetssystem.
Vi är ett av Sveriges mest välmeriterade säkerhetsföretag. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan utveckla säkerhetslösningar som är rätt för dig och din verksamhet.

Stockholms Universitet

40 år av förtroende från Stockholms Universitet som vi är stolta över. Exempel på produkter och lösningar vi levererat är inbrottslarm, gas- och fryslarm, personlarm, trygghetslarm, radiosystem, Minicall, brandlarm, CCTV och larmmottagning.

Flinks Järn

Zenita Security har levererat system till ett antal butiker som har försetts med kameraövervakning, brandlarm, inbrottslarm och passerkontrollsystem.

Länsförsäkringar

Zenita har till Länsförsäkringars huvudkontor, samt ett flertal bankkontor levererat integrerade säkerhetssystem för inbrottslarm, överfallslarm, brandlarm och kameraövervakning.

Klarna

Zenita har levererat ett integrerat säkerhetssystem till Klarnas 7000 kvm stora huvudkontor i Stockholm.
Vi fick därefter förtroendet att leverera säkerhet till deras kontor på Ringvägen och till två kontor i USA, Ohio och N.Y.

Kungliga Musikhögskolan

Zenita Security fick förtroendet att leverera en större säkerhetsanläggning till nya Kungliga Musikhögskolans campus i Stockholm. Musikhögskolans lokaler består av en yta på ca 16 000 kvm.
Totalt omfattar säkerhetsentreprenaden ca 300 stycken Assa ARX kortläsare.

Tele2

Fastigheten innehåller förutom det nya huvudkontoret även kontorsytor för andra framtida hyresgäster och är på totalt 20 000 kvm. Förtroendet vi fått från Tele 2 är en bekräftelse på Zenitas långsiktiga arbete med att erbjuda tjänster och integrerade säkerhetssystem till större kontor och kritisk infrastruktur.

24Storage

Zenita Security installerar brandlarmsystem åt 24Storage. 24Storage har ett flertal toppmoderna anläggningar runt om i Sverige där de hyr ut anpassade förråd. Zenita Security har säkrat förrådsanläggningarna i Alvik, Bromma, Solna, Sundbyberg, Tumba, Tyresö och Vallentuna Bällsta med godkända brandlarmsystem av fabrikat Notifier.

Net Insight

Net Insight har valt Zenita Security som leverantör av samtliga larm och säkerhetssystem med tillhörande låsentreprenad för sitt nya kontor vid Solna Business Park i Stockholm. I leveransen finns inbrottslarm och passersystem ifrån Pacom Unison/Sentrion, brandlarm ifrån Notifier, utrymningslarm samt låssystem.

Svenska EcoDataCenter

Zenita Security är säkerhetsleverantör till världens första CO₂-positiva datacenter. Zenita Security ansvarar för konstruktion och leverans av säkerhetsteknik.

Mobiloperatören 3

Mobiloperatören 3 har valt Zenita Security som leverantör av samtliga larm och säkerhetssystem med tillhörande låsentreprenad för sitt nya huvudkontor.

Hör av dig!

Tack! Din förfrågan är nu mottagen, vi återkommer inom kort.
Oops! Something went wrong while submitting the form.