Jobba hos oss.

Söker du utmaningar har du kommit rätt. Hos oss får du arbeta och utvecklas i ett företag som växer och utvecklas i takt med att marknaden allt mer efterfrågar vår kompetens och våra tjänster. Bland våra kunder ser du flera som är framgångsrika och ledande inom sina respektive branscher, alla är intressanta och spännande att jobba för.

Lediga tjänster


Gillar du också avancerad teknik och god kundservice?
Är du specialist inom något område när det gäller teknisk säkerhet?
Skulle du vilja jobba hos en arbetsgivare som uppmuntrar personalen att utvecklas?
Känns det som jag skriver på hemsidan rätt för dig?

Varför inte skicka in en ansökan eller bara kontakta mig.
Självklart behandlar vi alla ansökningar och kontakter strikt konfidentiellt, det kan jag garantera.
Varmt välkommen.

Lars Lundgren
VD
Zenita AB

Laget framför jaget

Hos oss är vi lyhörda och snabbfotade för att skapa stabila och långsiktiga relationer med våra kunder och våra samarbetspartners. Internt är vi inte rädda för att säga vad vi tycker och tänker.
Hos oss är det aldrig fel att ha en avvikande mening. För att komma helt rätt är det ibland bäst att gå lite fel. Känner du dig hemma i den här beskrivningen ser vi fram emot att du hör av dig.

Vass kompetens

Vi är alltid intresserade av talanger, nya som etablerade. Men söker du en arbetsplats där vassa armbågar är ett konkurrensmedel har du kommit fel. Hos oss sätter vi laget framför jaget. Här jobbar vi tillsammans för att skapa rätt säkerhetssystem och implementera rätt lösningar för våra kunder. Det känns rätt för oss.
Välkommen till Zenita Security.

En i gänget

På Zenita jobbar vi som ett team. Vi tycker det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och vänlig. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Vi är nämligen övertygade om att trivsel, hälsa och säkerhet är viktigt för hur det går för företaget. När du som medarbetare trivs på jobbet kan vi skapa stora resultat – tillsammans.

Vi letar alltid efter talanger, nya som etablerade.
Är vi rätt för dig, är du rätt för oss. Hör av dig!

Tack för att du hör av dig! Den är nu mottagen.
Oj! Något gick fel, vänligen testa igen.