Säkerhet för exklusiva hem.

Inget är värdefullare än ditt hem och känslan av trygghet hemmavid är ovärderlig. Vi erbjuder säkerhetssystem anpassade efter dina krav på effektivitet, enkelhet och estetik. Lösningar som är rätt för dig och det du sätter stort värde på. Intelligenta lösningar som ger säkerhet och sinnesro. Diskretion en självklarhet. Sammantaget, kundnytta när den är som störst.

Integrerade system

Zenita har lång erfarenhet av att arbeta med säkerhetssystem som ställer höga krav på estetik, yrkesskicklighet och diskretion. För oss på Zenita som dagligen arbetar med säkerhet och styrsystem är det tydligt att  stora kommersiella fastigheter och exklusiva villor får stora fördelar med integrerade system och automation.

Enkelhet, effektivitet, säkerhet

Tillsammans med er går vi igenom era önskemål och gör en risk och behovsanalys. Därefter tar vi fram ritningar tillsammans med en arkitekt och elentreprenör. Alternativt installerar Zenita Security hela anläggningen med behöriga larmtekniker och behörig elektriker med god erfarenhet av säkerhet.

Behagligare att leva

Med ett korrekt uppbyggt system blir det enklare och behagligare att leva i en fastighet som sköter inställningar till stor del på egen hand. Funktioner som värme i badrumsgolv, handdukstorkar, sensorer för solljus, vind eller fukt som i sin tur automatiskt styr solskydd eller bevattning av gräsmattan.

Sinnesro

Ljud och bild-anläggningar med infällda högtalare i alla utrymmen där behagligt ljud önskas. Högtalarna kan indelas i zoner som styrs individuellt. Porttelefon med kamera som automatiskt kopplar upp med bild när någon trycker på dörrklockan. Inbrottslarm tillsammans med perimeterbevakning och rörlig bild ger möjlighet till snabb åtgärd. Avancerade perimeterskydd med radar är en annan komponent vi kan integrera i säkerhetslösningen.

Hör av dig!

Tack! Din förfrågan är nu mottagen, vi återkommer inom kort.
Oops! Something went wrong while submitting the form.