Säkra transporter

Med intelligent teknik erbjuder vi transportsektorn en effektiv säkerhet och bra arbetsmiljö för chaufförerna. Vi har lång erfarenhet av att utveckla och kundanpassa helhetslösningar för transport av eftertraktat gods och ovärderliga museiföremål. För yrkeschaufförer erbjuder vi professionell, personlig säkerhetsutrustning som både förenklar arbetet och ökar tryggheten.

Kundnytta hela vägen

Att skydda transporter ställer särskilt höga krav och kräver många gånger specialistkompetens av säkerhetsleverantören. Med hög teknisk kompetens har Zenita vidareutvecklat en rad befintliga säkerhetssystem och designat smarta funktioner som är anpassade för fordon och yrkesförare. Under 25 års tid har vi utrustat fordon med larm, styrningar, kameror, avancerad spårningsutrustning och personlarm.

Stora värden

Stora värden står på spel. Det kan vara fordonet, det kan vara lasten och det kan vara både fordonet och lasten som lockar till brott. Oavsett vilket har vi säkerhetslösningar som skyddar din transport och tryggar arbetsmiljön för den som utför transporten. Dessutom anpassar vi skalbara lösningar för lager i alla storlekar.

Rätt säkerhet

Vi är ett av Sveriges mest meriterade säkerhetsföretag. Med yrkesskicklighet, affärsförståelse och teknisk kompetens tar vi fram säkerhetssystem som vi vet är rätt och fungerar för våra kunder. Vår gedigna erfarenhet av att arbeta med åkerier och speditionsföretag gör att vi snabbt kan implementera lösningen som möter dina behov idag och över tid. Vi har levererat avancerade säkerhetssystem till flera kunder som transporterar stöldbegärliga varor och sådana som hanterar ovärderliga konstföremål.

Rätt lösning

Den tekniska utvecklingen rusar fram. Det gillar vi. Vi tycker om att ligga i framkant och har den senaste tekniken gällande allt från överordnade system till avancerade kamerasystem. Men vi har inte systemen för vår egen skull utan vi anpassar och utvecklar alltid koncepten för våra kunder. Alltid i dialog och i nära samarbete. Lösningarna är inte alltid enkla att utveckla. Men lösningarna ska alltid vara enkla för brukarna att använda oavsett hur komplex tekniken än är.