Fastighetsägare

Enkelt, effektivt, tryggt. Säkerhetsinstallationer i fastigheter är en av våra spetskompetenser. Vi integrerar olika typer av larm, lås och säkerhetsfunktioner. Vi gör avancerad teknik enkel att hantera. För oss är användarvänlighet en självklarhet.

Vem är du?

Förmodligen har du ett övergripande tekniskt ansvar inom fastighetsdrift, säkerhet och förvaltning. På Zenita Security har vi alltid som ambition att jobba långsiktigt med fastighetsägare, för att säkerställa högsta kvalité över tid.

Prata med oss om säkerhet

Vi uppfyller samtliga krav gällande installationsverksamhet och innehar även samtliga certifikat gällande anläggarfirma, plus ett flertal certifikat på behöriga ingenjörer för respektive produktområde. Välkommen att kontakta oss, vi ser fram emot att höra av dig.

Referenser

Vi har kompetensen och erfarenheten att arbeta med såväl stora som mindre aktörer. Vi är stolta och glada att bland våra kunder se flera uppskattade och välkända företag, organisationer och högskolor. Tele2 och Kungliga musikhögskolan är två av dem. Olika verksamheter som har lika höga krav på kundanpassade säkerhetssystem. Vi är ett av Sveriges mest välmeriterade säkerhetsföretag. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan utveckla säkerhetslösningar som är rätt för dig och din verksamhet.
Se mer

Varför ska du anlita oss?

När du vill vara på den säkra sidan. Det är det korta svaret. Det aningen längre svaret lyder så här. Du ska anlita oss när du vill ha en kompetent leverantör med gedigen erfarenhet av att bygga och underhålla omfattande säkerhetssystem, och som klarar av att anpassa funktioner efter just dina krav och behov. Du ska anlita oss när du önskar en professionell partner som kan vägleda dig mot ökad trygghet och säkerhet för dig och och det du sätter stort värde på.