Säkerhet är högsta prioritet

För Länsförsäkringar är bankaffären i fokus och att skydda bankkundernas tillgångar har högsta prioritet.
- För oss handlar säkerheten ytterst om våra kunder. Vi gör allt vi kan för att du som kund ska känna dig trygg, understryker Lelle Jonsson på Länsförsäkringar Stockholms säkerhetsavdelning.

Idag är Länsförsäkringar landets starkaste varumärke inom branschen för bank, försäkring och pension.lokala länsförsäkringsbolagen samverkar genom det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Tillsammans bildar bolagen Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp.

 

”Zenita är våra experter på området”

Länsförsäkringar Stockholm har omkring 13 kontor och ungefär lika många bankomater i hela Stockholm från Södertälje till Norrtälje. För att uppnå en hög säkerhetsnivå i banklokaler och i anslutning till bankomaterna har Lelle Jonsson samarbetat med Zenita i många år.
- Det är Zenita vi rådgör med för att klara vår uppgift. De är våra experter på området, konstaterar Lelle Jonsson med eftertryck. Samtliga banklokaler är välutrustade med inbrotts-larm, utrymningslarm för brand, överfall och bråk samt kameraövervakningssystem.

Läs mer om Zenitas uppdrag för Länsförsäkringar (pdf)

l_lansforakringar_I