Kunder med höga krav

Zenita arbetar med kunder i olika branscher. Men de har en sak gemensamt – det är verksamheter som sällan nöjer sig  med en standardlösning. Därför är vi vana vid att med yrkesskicklighet, affärsförståelse och teknisk kompetens utforma kundanpassade säkerhetslösningar för olika typer av företag och organisationer.

Handplockade säkerhetssystem och skräddarsydda lösningar
Zenita hanterar allt från stora komplexa integrerade system till enklare larmsystem. Vi har ett antal utvalda leverantörer och handplockar säkerhetssystem, produkter och material för att kunna skräddarsy lösningar för olika behov och förutsättningar. Resultatet är hög säkerhet, enkelt handhavande och optimal ekonomi för just dina behov.

Zenita är specialiserade på säkerhetslösningar för kunder inom:
• Bank & Finans
• Transport
• Kulturfastigheter
• Utbildningsväsende

Vi har också ett stort antal kunder inom kontor, handel, stat & kommun, energi & industri.

Ett bredare erbjudande
Under årens lopp har Zenita tagit initiativ till att utveckla både programvara och produkter när vi har saknat riktigt bra lösningar på marknaden. Några exempel är Larm2000 – programvara för larmcentraler som används av bland andra Rapid, Räddningstjänsten, Security Assistance Syd, Lunds Universitet, Kiruna Larmcentral, Södertörns Brandförsvar och Stockholms Universitet.

Zenita har även tillverkning och försäljning av egenutvecklade reläer och komponenter.